Publicitat
Publicitat

El segon volum de contes de Víctor Català ja ha arribat a les llibreries

El segon volum de contes de Víctor Català ja ha arribat a les llibreries. Aplega els textos de la belle époque publicats en el decenni que va del 1920 al 1930. És el període en què l’autora desplega tota la seva inventiva i diversifica més que mai els personatges, les situacions i els estils.

El segon volum de contes de Víctor Català, la segona part de "Tots els contes", de Club Editor, ja es pot comprar a les llibreries. Aplega els textos de la belle époque publicats en el decenni que va del 1920 al 1930. És el període en què l’autora desplega tota la seva inventiva i diversifica més que mai els personatges, les situacions i els estils. 

Aquest volum conté veritables obres mestres, des del relat “Conversió” que podria ser una novel·la fins a “La Mare Balena”, que és el primer conte mai escrit sobre l’assetjament infantil. 

Dissabte es va fer la presentació d'aquest segon volum a la llibreria Vitel·la de l'Escala. Cada publicació té el seu postfaci signat per un autor que destaca per l'afinitat amb l'escriptora escalenca. El text del segon volum que es va presentar dissabte ha anat a càrrec de la poeta Blanca Llum Vidal.

Club Editor encara publicarà més volums amb contes de la Víctor Català. El tercer, amb els reculls de principi de segle, sortirà a la primavera del 2019, i el quart aplegarà "Mosaic amb contes dispersos". L'editorial Club Editor preveu reeditar en dos anys la narrativa completa de Víctor Català. En total seran prop de cent contes, la majoria dels quals desconeguts per al gran públic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar