Publicitat
Publicitat

Comencen les obres de la segona fase del carrer Codolar

Comencen les obres de la segona fase de rehabilitació del carrer Codolar. Per a facilitar la mobilitat dels veïns, es permetrà el pas de vehicles amb gual i de vianants al primer tram, que encara no està acabat del tot. També es reserven places d'aparcament per als veïns al passeig Lluís Albert.

Anunci 0s

Aquests dies els operaris han començat a treballar en la segona fase de millora del carrer Codolar. La primera encara no està acabada del tot, perquè hi falta col·locar el paviment. Tot i així, els veïns que tinguin guals podran entrar-hi amb el cotxe i també es permetrà el pas dels vianants. En actuar en una segona fase, des de l'Ajuntament es reservaran una vintena de places d'aparcament del passeig Lluís Albert perquè els veïns afectats hi puguin estacionar els seus vehicles.

Les obres segueixen el calendari previst i s'espera que estiguin acabades abans de la Setmana Santa del 2019. El projecte va a càrrec de l'empresa Peraferrer Assa UTE i té un pressupost de 450.000 euros. © 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar