Publicitat
Publicitat

Victòria contra el Bosc de Tosca abans d'anar a Bescanó

El FC l'Escala guanya per 3 a 0 al Bosc de Tosca, amb els gols d'Ignasi Massó, Jam Baldeh i Denilson Rivas, abans de vistar el Bescanó, segon classificat.

El màxim golejador del FC l'Escala Ignasi Massó va marxar del terreny de joc sagnant després de rebre un cop al nas.

L'Escala s'aixeca de la derrota al camp de l'Abadessenc amb una victòria a casa davant el Bosc de Tosca per 3 a 0 abans de visitar el pròxim dissabte 15 de desembre al Bescanó, segon classificat.

En el minut 37, l'equip visitant va perdre la pilota en una zona delicada. El dorsal 3, Marc Massegur, no va poder desplaçar l'esfèric i va acabar tocant a Ignasi Massó i el banyolí es va plantar sol davant del porter Guillem Carbonell i el màxim golejador no va fallar.

El segon gol va venir en el minut 43. La pilota la recupera Àlex Fernánez, un dels capitans, i fa una passada llarga cap a Ignasi Massó i aquest ràpidament li passa a Jam Baldeh i gràcies a la velocitat del dosal 9 escalenc aconsegueix arribar a la pilota i fa el xut amb dos defenses a sobre. Carbonell inicialment toca l'esfèric però acaba superant la línia de gol.

I a la segona part va venir la tercera diana de l'Escala. Faltaven 8 minuts pel final del partidàs de la jornada. Nahum Lòpez fa la passada a Richy Hurtado a l'interior de l'àrea i el dorsal 23 fa l'assistència cap a Denilson Rivas que completa la jugada un xut amb la cama dreta.

Ignasi Massó va haver d'abandonar el terreny de joc sagnant a l'inici de la segona part. En el minut 11 va rebre una topada i va haver de retirar-se momentaniament del camp perquè no para de sagnar del nas. El banyolí va aguanyar tota la primera part, però en el minut 8 de la represa va dir prou.

La pròxima cita de l'Escala serà al camp del Bescanó, un estadi en el que els escalencs hi han perdut en els dos anys anteriors amb Albert Gasca i Ricard Ferrer a la banqueta. Els de Sepu intentaran trencar aquesta mala ratxa.