Publicitat
Publicitat

El Nadal arriba a tots els cinemes

Les pel·lícules de temàtica nadalenca com 'El Grinch' o 'El hombre que inventó la Navidad' arriben a les sales de cinema. Les acompanyen drames com 'Viudas' o suspens amb 'Durante la tormenta' el més nou d'Oriol Paulo

El novembre s'acomiada amb l'arribada de les primeres pel·lícules de temàtica nadalenca, una de les destacades serà 'El Grinch', adaptació cinematogràfica d'un clàssic de la literatura anglesa de l'any 1957.  

 Un film que ja va portar-se a la pantalla gran l'any 2000 de la mà del director Ron Howard i l'actor Jim Carry, una pel·lícula que no trobar l'acollida esperada i tampoc va obtenir bons resultats. Un fet que ara amb aquesta nova versió d'animació s'espera millorar i encertar amb la fórmula.  

Grinch porta una vida solitària juntament amb el seu gos Max, té un caràcter molt especial i la gent el considera un personatge malcarat. Grinch només es deixa veure per Villa Quién quan es queda sense menjar. Com cada any per Nadal, els locals pertorben la seva pacífica soledat amb unes celebracions cada vegada més desmesurades, lluminoses i sorolloses. Quan la població decideix que aquest any prepararan un Nadal el triple d'imponent, Grinch s'adona que només hi ha una manera de recuperar la pau: robar el Nadal. Per fer-ho, decideix fer-se passar per Santa Claus i acabar d'una vegada per totes de la tradicional nit de Nadal.

Deixant l'animació i amb una temàtica molt més madura arriba l'última creació d'Oriol Paulo 'Durante la tormenta', basada en una història personal i amb un motor purament emocional.

L'autor de pel·lícules com 'El cuerpo' o 'Contratiempo' presenta el seu tercer llargmetratge amb l'actriu Adriana Ugarte de protagonista. 

En el film presentarà a Vera, una dona feliçment casada i mare d’una filla. A causa d’una interferència entre dos temps, Vera li salvarà la vida a un nen que va viure a casa seva 25 anys abans. Aquesta bona acció comportarà un seguit de conseqüències i una reacció en cadena que farà que desperti en una nova realitat en la qual la seva filla mai haurà nascut i el seu marit no la reconegui. En una cursa a contrarellotge, Vera haurà de trobar la peça que ho ha canviat tot en el moment que li va salvar la vida al nen. Al mateix temps, anirà descobrint, des del seu nou rol com la seva antiga vida potser no era més que un miratge. 

 

Aquesta setmana arriba també 'Viudas' la versió cinematogràfica de la minisèria dels anys 80 'Las viduas'. Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez i Cynthia Erivo són els protagonistes d'aquesta pel·lícula on quatre dones els uneix un únic fet en comú, un deute heretat per les activitats criminals dels seus marits ja morts. Les quatre dones decideixen prendre les regnes del seu destí i conspiren per forjar-se un futur d'acord amb les seves pròpies regles.

I per aquells que busquen comèdia aquesta setmana arriba 'El amor menos pensado' una producció argentina que suposa el debut de Juan Vera. Pel·lícula protagonitzada per Ricardo Darín i Mercedes Morán.Marcos i Ana porten casats més de 25 anys, quan els fills marxen per estudiar fora tots dos es troben en una crisi existencial que els porta a separar-se. Inicialment, la vida de solters els sembla fascinant, però aviat passarà a ser monòtona per a ella i un malson per a ell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar