Publicitat
Publicitat

La biblioteca de l'institut impulsa un concurs literari obert a tothom

La biblioteca de l'institut impulsa un concurs literari obert a tothom que s'anomena Juga't-ho. Periòdicament es publicaran les proves a través de les xarxes socials de l'institut i la biblioteca. Es donara diferents premis: des de vals descomptes de la UBET fins a un vol al túnel del vent d'Empúriabrava. L'objectiu final és fomentar la lectura i canviar la imatge que es té dels llibres.

La biblioteca de l'institut El Pedró de l'Escala impulsa a partir d'avui un concurs literari titulat "Juga't-ho" obert a tothom -alumnes del centre però també veïns de l'Escala de totes les edats-. El concurs constarà de sis proves. Cada prova tindrà un premi en concret i es pot participar a totes o només a una. L'última prova serà al mes de febrer i se celebrarà coincidint amb els actes de la Vila del llibre de l'Escala. Els premis van des d'un val de 20 euros per gastar en una de les botigues de la UBET, passant per una visita privada a TV3 o un vol al túnel del vent d'Empuriabrava.

Aquest concurs s'emmarca en un projecte més ambiciós a nivell de tot Catalunya que es diu Bibliorevolució, que busca implicar tota la societat en el foment de la lectura. A l'Escala, aquest concurs s'impulsa des de la bibiblioteca i compta amb una comissió formada per diferents sectors.

La Marta Mas és una de les mares que treballen per organitzar aquest concurs.

Les bases del certamen, els terminis de presentació, els anuncis de les proves i tot el que cal saber sobre aquest concurs literari es publicaran periòdicament a les xarxes socials de l'institut El Pedró, Canal 10 Empordà, Ràdio l'Escala, l'àrea de Joventut i l'Ajuntament de l'Escala. Avui s'obre el termini per a poder participar a la primera prova i es tancarà el 10 de desembre. Per a optar al premi cal enviar un correu electrònic amb el que es demana a biblioteca@elpedro.cat. La primera prova gira entorn aquest fragment de Harry Potter.

Que tingueu molta sort i no oblideu que, tal com diu el concurs, llegir fa volar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar