Publicitat
Publicitat

8 supermercats de l'Escala participen al Gran Recapte d'Aliments

Divendres i dissabte s'organiza el Gran Recapte d'Aliments. A l'Escala hi participen 8 supermercats i compta amb el suport organitzatiu de Serveis socials, una vuintantena de voluntaris i l'església del Remanente. Es demana sobretot llegum i producte fresc. 

Anunci 0s

A partir de demà divendres 30 de novembre a les tres de la tarda l'Escala participa en el Gran Recapte d'Aliments. Es podran fer donatius fins al dissabte a les nou de la nit. Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Escala ha aconseguit una vuitantena de persones per a cobrir els locals que s'adhereixen a la campanya. Mentre els voluntaris aconseguits pel consistori s'encarregaran de recollir les donacions als supermercats Lidl, Dia, Mercadona, Bon Preu, Carrefour, BonÀrea i Suma. L'Església del Remanente, que com és habitual col·labora en aquesta iniciativa, gestionarà els aliments del vuitè establiment, l'Aldi.

Pel que fa als aliments, es necessita de tot, però especialment producte fresc i llegum. 

Tot el que es reculli a l'Escala es repartirà entre les famílies del municipi que ho necessitin.

L'any passat, l'Escala va aconseguir recollir 9.843 quilos d'aliments pel Gran Recapte.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar