Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala enceta un desembre decisiu

El FC l'Escala comença un desembre complicat. S'haurà d'enfrontar en les tres pròximes jornades al Bosc de Tosca, Bescanó i Sant Feliu de Guíxols, els rivals de la part alta. Diumenge a les 4, els de Sepu reben al Bosc de Tosca, quart classificat, després de perdre per la mínima al camp de l'Abadessenc.

En clau bàsquet, aquest divendres a la nit, el sènior femení recupera el partit ajornat contra el Blanes. Les escanques visiten la pista on l'any passat hi van perdre la lliga de Tercera Catalana. 

{{ tall Carla Herrera i Eva Guinart, jugadores del CB l'Escala}}

I dissabte, l'equip de Susi Martí jugarà contra el Sant Julià de Ramis a 2/4 de 5 de la tarda. El Sant Julià ha perdut els set partits que ha disputat.

Després del partit del sènior femení serà el torn del sènior masculí d'Albert Comas. Aquesta jornada, els escalencs reben la visita del Bencriada Banyoles

També dissabte hi ha tennis taula. El segon equip, el de Divisió d'Honor, jugarà a les 18h contra l'Universitat de Burgos. El primer equip juga divendres a la pista del Vincios, un rival directe, després de cedir per 1 a 4 contra el Burgos. 

{{ tall Sergi Grau, jugador del CER l'Escala }}

I diumenge al matí, a les 9, l'equip de tennis +40 rep la visita del Sant Gregori



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar