Els pilots de motos Àlex Loza i Miguel Pérez han tingut recepció oficial

L'Ajuntament de l'Escala fa una recepció oficial als dos pilots de motos del CER l'Escala, Alex Loza i Miguel Pérez, pels resultats que han aconseguit a la Copa Catalana Anpa i a la Copa de Campions en el seu primer any de competició. Loza i Pérez van rebre una placa i van signar en el llibre d'honor del consistori.

Dilluns a la tarda, l'Ajuntament de l'Escala va voler reconèixer els grans resultats que han aconseguit durant aquest any els dos pilots de la secció de motos del CER l'Escala, Àlex Loza i Miguel Pérez.

Alex Loza ha quedat primer en la Copa Catalana Anpa 2018 en la categoria de MiniGP 140cc i segon a la Copa de Campions que s'ha fet aquest cap de setmana a Valladolid. I Miquel Pérez ha estat tercer a la Copa Catalana Anpa 2018 en la categoria Z190 Mini Motards Series i quart en la Copa de Campions.

Durant la recepció oficial, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, i el regidor d'esports, Josep Bofill, van felicitar als dos pilots. Bofill va entregar dues plaques a Loza i a Pérez. I la presidenta del CER l'Escala, Mercè Rueda, present a l'acte, també va obsequiar-los amb diferents regals. Tot seguit van signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament.

La secció de motos va aprofitar l'acte per demanar ajuda econòmica al consistori per tal de poder fer front a les despeses que genera assistir en un campionat d'àmbit català i també nacional.