Publicitat
Publicitat

L'Anxova Milionària entrega molts premis aquest novembre

Fins a sis premis importants ha entregat l'Anxova Milionària en aquest mes de novembre, una xifra que mai s'havia donat fins ara. S'espera tingui continuïtat als sorteigs de Nadal i reis.

L'Anxova Milionària encara la campanya de loteria de Nadal més bé que mai, i és que mai fins ara s'havien donat tants premis importants  en un sol mes com aquest novembre de 2018.Més de 48mil euros en una quiniela, qautre mil en una altra, dos premis importants de Primitiva i un de més de 6mil euros de Bonoloto poden ser el presagi del que pot passar el 22 de desembre.L'administració escalenca va començar la venda de dècims de Nadal ja a l'estiu, però és ara quan en comença el gruix important.Un any més hi ha molt intercanvi de números amb d'altres administracions i de nou les entitats aprofiten l'ocasió per vendre participacions i sumar diners per les activitats que organitzen.

Per veure si el presagi es compleix encara caldrà esperar un mes, fins al 22 de desembre al sorteig de Nadal o que els reis d'Orient ens deixin un bon regalet a casa el 5 de gener pel sorteig del Nen.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar