Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala perd però continua en places europees

El CER l'Escala perd contra l'Universidad de Burgos per 1 a 4 i encaixa la tercera derrota de la temporada. Malgrat la derrota, els escalencs continuen en places europees. La pròxima cita serà aquest divendres a Galícia, a la pista del Vincios, un equip que també té els mateixos punts que l'Escala.

Després de quatre jornades sumant, el CER l'Escala encaixa derrota. Va ser dissabte al matí a casa contra l'Universidad de Burgos per 1 a 4. Tot i el resultat que sembla molt ampli s'ha d'explicar que tres dels cinc enfrontaments es van perdre per un ajustat 2 a 3. El partit va durar 3 hores i 25 minuts.

En el primer enfrontament, el rus Kirill Shvets va perdre davant Alexandru Cristian Cazaku per 0 a 3. El jugador del Burgos és un dels millors palistes de la Superdivisió. 

En el següent duel, Sergi Grau s'enfrontava a Francisco Miguel Ruiz, actual campió d'Espanya en la categoria juvenil. El duel va ser molt ajustat. No es va decidir el guanyador fins al cinquè onze. El visitant va acabar guanyant per 2 a 3.  

En el tercer duel saltaven a la pista Diogo Dos Santos i Jorge Ausin. El marcador en aquell moment era de 0 a 2. El jugador del CER l'Escala va tenir un bon inici però es va anar desinflant. En el primer onze guanyava 6 a 0 i va acabar perdent 10 a 12. El segon onze, sí que va guanyar Diogo Dos Santos. Es va haver d'arribar fins al punt 17 per saber el vencedor. En el tercer onze va imposar-se el jugador del CER per 11 a 5 i es posava amb el 2 a 1, però Ausin va acabar guanyant els dos onzes següents i va aconseguir el 2 a 3. 

En el quart enfrontament va venir l'únic punt del CER l'Escala. El rus Kirill Shvets va superar a Francisco Miguel Ruiz per 3 a 1. Va ser un duel bastant ràpid.

Amb l'1 a 3 en el marcador trepitjaven la pista Diogo Dos Santos i Alexandru Cristian Cazacu. El jugador portuguès va tenir un bon inici, ja que es va posar amb un 2 a 0 a favor, però el jugador del Burgos va capgirar el marcador i va vèncer a Diogo per 2 a 3. Es van veure punts espectaculars. 

Resultat final: CER l'Escala 1, Universidad de Burgos 4... 

{{ tall Jorge Ausin, jugador de l'Universidad de Burgos }}

El pròxim partit de l'Escala és aquest divendres a Galícia, a la pista del Vincios. Els dos equips tenen els mateixos punts. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar