Publicitat
Publicitat

Balaç irregular del Black Friday a l'Escala

El comerç de l'Escala fa balanç de tota una setmana de Black Friday. Les vendes han estat irregulars depenent de cada comerç, de totes maneres es considera positiu. Des de la UBET es voldria que no només s'hi impliquessin la moda, els complements i el parament de la llar. 

L'Associació de comerciants de l'Escala, la UBET, valora com irregular el Black Friday a l'Escala.Les vendes en alguns comerços han estat més bones que habitualment, en d'altres pràcticament no s'ha notat diferència i en alguns inclús han caigut.A la campanya hi han participat una vintena de comerços associats, la majoria del sector de la moda i complements.Tot i que originalment el Black Friday, als Estats Units, és només un dia de rebaixes, quan s'ha importat a Europa s'ha reconvertit en més dies d'ofertes i en un avançament del que serien les compres de Nadal.A l'Escala ha durat una setmana però el gruix de compres s'han fet bàsicament entre dissabte i diumenge.Es considera una bona iniciativa.

Des de la UBET es creu que participar a la campanya té avantatges pels comerços, i més quan des de l'entitat s'incentiva amb vals de compra i amb el sorteig d'un telèfon mòbil de gamma alta.Es voldria la implicació de més sectors.

El sorteig del telèfon mòbil es farà dimarts de la setmana vinent i el resultat es farà públic per Canal 10 i Ràdio l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar