El sènior masculí, l'únic equip que guanya

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala supera a l'Olot de 15 punts de diferència i està instal·lat a la sisena posició de la Tercera Catalana. L'equip d'Albert Comas és l'únic que ha guanyat aquesta jornada, ja que el futbol, el sènior femení de bàsquet i els equips de tennis taula i de tennis han perdut.

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala aconsegueix la cinquena victòria a Tercera Catalana després de superar al Club Bàsquet Olot de 15 punts de diferència. El marcador va ser 97 a 82.

Els blaus sabien que eren els favorits, però per aconseguir la victòria van haver de treballar de valent. No van trencar el partit fins a les acaballes del tercer quart. Els marcadors del primer i segon tram va ser bastant ajustats. La victòria va perillar després del descens. Els visitants es van posar a només un punt. 55 a 56. Gràcies a la bona defensa i a l'encert en les jugades ofensives, els d'Albert Comas van poder tancar el tercer quart amb el 71 a 56. En el darrer període, els locals van poder jugar més còmodes. Aquesta és la cinquena victòria de l'equip local i la sisena derrota dels olotins. Recodem que l'Escala ha guanyat al Banyoles, el Porqueres, el Quart, la Bisbal B i l'Olot.

Actualment, l'Escala té més victòries que derrotes. Recodem que l'Escala ha guanyat al Banyoles, el Porqueres, el Quart, la Bisbal B i l'Olot.

Per segona setmana seguida, l'Escala jugarà a casa. No serà dissabte a les 8 sinó a 1/4 de 7 de la tarda. El rival serà el Bencriada Banyoles, un equip que ocupa la part alta.