Publicitat
Publicitat

Augmenta l'oferta hotelera de l'Escala

En pocs anys, l'Escala ha incrementat considerablement les places hoteleres que tenia. Actualment, disposa de més de mil places entre hotels, pensions i hostals. Amb la previsió que aquesta xifra creixi en un centenar més en els propers anys. 

Entre el 2017 i aquest any, s'han incrementat les places hoteleres a l'Escala en més de 250. L'obertura de 3 establiments nous i la reforma de l'emblemàtic Neus Mar, la majoria al nucli antic, han permès ampliar l'oferta que fins ara tenia el municipi i arribar a la xifra de 1.053 places disponibles entre hotels, pensions i hostals repartits en les categories de 3, 2 i 1 estrella. Això és una bona notícia per un municipi que fins ara arrossegava un dèficit endèmic d'oferta hotelera.

A més, cal tenir en compte que està previst que l'estiu que ve i el 2020 aquest nombre pugi en un centenar més de places. Tal com explica el regidor d'Urbanisme i Esports, en el Pla General de l'Escala s'han introduït canvis per afavorir l'obertura de nous establiments.

Les places hoteleres de l'Escala són mil. Però aquí també cal sumar-hi les 620 que ofereixen els aparthotels, les més de 6.000 dels càmpings i, ja en una proporció més reduïda, les 14 de turisme rural.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar