Ignasi Massó i Bena Zoubai, els craks del derbi (4-2)

El FC l'Escala guanya el derbi altempordanès contra el Base Roses per 4 a 2. Ignasi Massó i Bena Zoubai van fer dos gols cadascú. Les dianes de la victòria les varen signar Musa Fatty i Jam Baldeh. Una jornada més, el porter Joan Ureña rep dos gols de falta directa. Els escalencs continuen a la primera posició.

El derbi altempordanès entre el FC l'Escala i el Base Roses va ser vibrant, sobretot a la segona part. L'enfrontament va tenir dos noms propis: Ignasi Massó, jugador del FC l'Escala, i Bena Zoubai, jugador del Base Roses que havia fet la pretemporada al Nou Miramar. Els dos jugadors van fer dos gols cadascún.

En el minut 37, l'equip rosinc es posava per davant després de fer una diana de falta directa. Va ser obra de Bena Zoubai, que aterrava al camp escalenc com a màxim golejador del seu equip. El dorsal 9 visitant va celebrar el gol amb molta eufòria. Amb el 0 a 1 es marxava al descans.

A la segona part el derbi va ser molt més intents. L'entrada dels davanters Ignasi Massó i Jam Baldeh va ser clau.

En el minut 50, l'Escala aconseguia l'empat gràcies a l'encert d'Ignasi Massó, que tornava als terrenys de joc després de superar la lesió que es va fer al camp del Besalú el passat 13 d'octubre.

L'empat a 1 va durar dos minuts perquè en el minut 52, novament Bena Zoubai va tornar a superar al porter Joan Ureña de falta directa. Aquest és el gol número 6 de Zhoubai de la temporada.

En el minut 80, el màxim golejador del FC l'Escala tornava a superar la porteria de Dani. El banyolí posava l'empat a 2 en el marcador.

I a partir d'aquí va venir la remuntada. Dos minuts després del gol de Massó va marcar Musa Fatty amb un xut potent amb la cama dreta. Feia només sis minuts que havia entrat al terreny de joc. És el primer gol del dorsal 17 de la temporada.

I en el 89, falta del capità rosinc Marc Ricard a Jam Baldeh a l'interior de l'àrea i l'àrbitre va assenyalar penal. El visitant va ser expulsat perquè en el minut 47 ja havia vist la primera groga. L'encarregat de llençar el penal va ser Jam i no va fallar. L'ex del Banyoles porta 6 gols amb la samarreta blaugrana.

Massó està content amb la seva reaparició.

Escoltem també les valoracions dels dos tècnics. Joan Fabrega del Base Roses, i Sepu de l'Escala.

La pròxima cita de l'Escala és dissabte al camp de l'Abadessenc, que en el darrer partit de lliga va aconseguir la primera victòria de la temporada. Recordem que l'any passat, l'equip escalenc, dirigit aleshores per Ricard Ferrer, va rebre quatre gols en aquest camp. Per la seva banda, el Base Roses té enfrontament contra el Camprodon.