Publicitat
Publicitat

La setmana que ve Costes ha de comunicar què farà amb la riba petita

La setmana que ve el Departament de Costes ha de comunicar a l'Ajuntament de l'Escala si es accepta fer una actuació d'urgència per reparar la riba petita o bé si considera que cal aplicar el procediment ordinari a l'hora d'executar un projecte, la qual cosa implicaria seguir més passos i és més lent. 

El temporal de llevant amb onades de fins a 6 metres d'alçada que ha afectat l'Alt i el Baix Empordà ha trencat per la meitat la riba petita de la platja de l'Escala. El dilluns al matí mateix l'Ajuntament va sol·licitar al Departament de Costes de la Generalitat el permís per a una actuació d'urgència, ja que tal i com explica el regidor d'Urbanisme, Josep Bofill, el paviment esmicolat representa un perill. La previsió és que la setmana que ve Costes es pronuncï.

El temporal va anar acompanyat de pluja. Tot i que a l'Escala només van caure 33 litres per metre quadrat entre dissabte i diumenge, es van produir algunes acumulacions d'aigua. I on aquesta aigua va jugar més males passades va ser al pavelló d'esports. Dissabte al vespre es disputava un enfrontament entre el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala i el Sant Celoni. I diverses jugadores de l'equip visitant van relliscar fins al punt que l'àrbitre que va decidir posar una tovallola a la pista perquè empapés l'aigua. Bofill, que també és el regidor d'Esports, explica que ja es tenia constància d'aquest problema de goteres al pavelló, però que la solució no és fàcil. 

Fa poc s'ha fet una actuació de millora al pavelló municipal d'esports, que el 2017 va fer 30 anys. Va consistir en canviar el paviment del primer pis, refer els lavabos i modernitzar l'espai d'oficines.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar