Publicitat
Publicitat

La setmana que ve se celebren eleccions als Consells Escolars

Del 26 al 30 de novembre se celebren votacions per renovar la meitat dels membres que formen part dels Consells Escolars dels centres públics i concertats de Catalunya. Els membres escollits formaran part d'aquest òrgan per un període de 4 anys. La Generalitat fa una crida a les famílies a la participació.

La setmana que ve, els diferents centres educatius de l'Escala celebren eleccions als Consells Escolars: les escoles Empúries i l'Esculapi, l'institut El Pedró i la llar d'infants Ballmanetes. La normativa de la Generalitat de Catalunya fixa que cada dos anys s'han de renovar la meitat dels membres, i aquests ocuparan els seus llocs per un període de 4 anys. En aquesta ocasió, el Departament d'Ensenyament ha marcat que les eleccions s'han de fer a tots els centres públics i concertats de Catalunya del 26 al 30 de novembre, amb llibertat perquè cada equip directiu esculli el dia que vulgui.

La presa de possessió dels seus membres i la constitució dels Consells Escolars s'haurà de fer abans del 21 de desembre. Amb l'objectiu d'incentivar la participació de les famílies en les votacions, Ensenyament ha llençat una campanya amb persones conegudes com Jordi Basté, Xavier Grasset o Lídia Heredia.

En el Consell Escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar