Publicitat
Publicitat

Alumnes de 3r de l'Esculapi a la biblioteca

Els alumnes de tercer de primària de l'escola l'Esculapi han visitat aquest matí la biblioteca municipal i han participat en el conte-taller "El segrest de la bibliotecària". És una activitat que fan cada anys els alumnes de 3r de les escoles de primària de l'Escala.

"El segrest de la bibliotecària" és un conte que introdueix, en la seva narració, temes del funcionament bàsic d'una biblioteca com és ara el préstec, el carnet de la biblioteca, quants llibres es poden emportar els usuaris... A l'Escala, aquest conte es llegeix cada any als alumnes de tercer de primària de les escoles del municipi. 

Avui ha estat el torn dels alumnes de l'Esculapi, centre amb el qual enguany s'ha començat una altra iniciativa per als més petits. Consisteix en el que s'anomena "La maleta viatgera", carregada de llibres e la biblioteca, dels quals els nens de parvulari poden gaudir durant tot un trimestre.

La biblioteca també té programades trobades per a alumnes de quart i de cinquè de primària, en les quals els nens i nenes ja aprenen conceptes més avançats per fer cerques de llibres concrets del fons bibliotecaris.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar