Publicitat
Publicitat

Campanya del Black Friday

Aquest cap de setmana es celebra el Black Friday. Una quinzena de comerços agremiats a la UBET hi participen, amb descomptes d'entre un 5 i un 20%. A més, es sortejaran 500 euros en vals de compra i un Iphone 8.

La marca del divendres negre, o Black Friday, arrela a casa nostra i ja s'ha convertit en una cita habitual cada quart cap de setmana de novembre. L'origen de la campanya és anglosaxó i va néixer  de la constatació que el cap de setmana posterior al dia d'acció de gràcies era un dels més fluixos comercialment parlant. De manera que es va idear un divendres de grans descomptes que ha acabat extenent-se a bona part del món occidental.En el cas de l'Escala, el BlackFriday dura tot divendres, dissabte i diumenge. Els comerços que en formen part ofereixen descomptes d'entre un 5 i un 20% en compres de productes de temporada. La UBET, a més, hi afegeix vals de compra fins a un total de 500€, a raó d'un màxim de 50€ per tiquet premiat. I com a novetat d'enguany, es sortejarà també un Iphone 8 entre els clients participants.

Cada establiment adherit a la campanya tindrà un adhesiu a l'aparador ben visible indicant que participen al Black Friday. Per participar als sortejos, els clients hauran de dipositar el tiquet de compra a les bústies que hi haurà a cada comerç, tot indicant clarament nom i telèfon de contacte al dors. El sorteig es celebrarà en un dia encara per determinar al plató de Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar