Publicitat
Publicitat

Albert Comas retorna a les pistes

Dissabte, Albert Comas va fer d'entrenador i també de jugador per falta d'efectius. Malgrat aquesta anècdota, el sènior masculí del CB l'Escala va aconseguir la quarta victòria a la Tercera Catalana. El darrer triomf va ser aquest dissabte a la tarda en el derbi empordanès contra la Bisbal B. 

El tècnic Albert Comas va haver de debutar com a jugador perquè faltaven efectius, per exemple Arnau Costey i Miquel Soler, lesionat des de fa setmanes. I jugadors com Pau Esponellà, tot i estar tocats, van forçar. 

Malgrat aquestes adversitats, el sènior masculí va superar a la Bisbal B. Això sí, va ser un derbi empordanès ajustat. Molt equilibrat. Per exemple, el segon quart es va completar amb el 35 a 36. Tot es va resoldre en el darrer quart. Pràcticament en els últims 3 minuts. El resultat 69 a 57...

Quatre victòries i quatre derrotes... 

L’Escala aquest dissabte tornarà a jugar a casa. Aquesta vegada a les 8 del vespre. Els d’Albert Comas rebran a l’Olot, un equip que ha guanyat 2 partits i n’ha perdut 5. Una oportunitat per tornar a sumar dos punts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar