Publicitat
Publicitat

Robert Bosch a La Casa de la Vila

El portaveu del PDECat considera que l'Ajuntament no treballa prou per desestacionalitzar la temporada turística, no até els problemes circulatoris del nucli antic i no té en compte les necessitats socials de la gent gran com necessitaria la vila. Ho deia ahir al programa "La casa de la vila", on va dir també que la candidatura local no es posa en marxa, a l'espera que a nivell nacional es resolgui quina és la marca electoral.

L'Ajuntament de l'Escala no ha aconseguit resoldre l'estacionalitat turística d'una campanya molt curta i acotada en pocs mesos d'estiu, ni ha resolt els problemes circulatoris que pateix el nucli antic ni ha dotat el municipi d'uns serveis socials adients, especialment per a la tercera edat. Aquests serien els tres grans dèficits principals del municipi, segons el portaveu del principal grup de l'oposició, Robert Bosch, exposats a l'entrevista d'aquesta setmana al programa La Casa de la Vila.

Mancances que no van ser inconvenient per a votar favorablement a les ordenances i pressupostos debatuts en l'últim ple ordinari. Pel que fa a les ordenances, Bosch va reivindicar l'autoria de la proposta de congelar tots els tributs i augmentar l'IBI a les grans superfícies.

Això ho explicava a l'entrevista emesa ahir al vespre a l'espai "La Casa de la Vila". Ara fa dos mesos, en el seu últim pas per aquest programa, Bosch havia fet públic que no encapçalarà la candidatura del PDECat a les municipals de l'any vinent i que abans de final d'any, la formació faria públic qui serà el seu cap de llista. Ara, però, el debat sembla que es pot allargar fins que no es resolgui si es fa com a PDECat, Junts per Catalunya o La Crida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar