Publicitat
Publicitat

El fotoperiodista Jordi Borràs presenta el llibre 'Dies que duraran anys' al CER

El fotoperiodista Jordi Borràs presenta el seu últim llibre 'Dies que duraran anys' al CER, convidat per l'ANC de l'Escala. La publicació és un repàs gràfic dels fets de la tardor del 2017, que van desembocar en l'empresonament dels Jordis i de diversos polítics catalans.

El procés català, els fets de la Consellera d'Economia d'ara fa un any i l'empresonament dels polítics independentistes i dels Jordis han generat llibres, produccions audiovisuals i molta documentació. Un dels periodistes gràfics que va viure en primera persona aquells dies clau del mes d'octubre del 2017 va ser el fotoperiodista Jordi Borràs. Borràs, especialitzat en la crònica fotogràfica social i en l'extrema dreta que actua a Catalunya, ara també ha pres protagonisme per relatar en imatges què va passar al carrer i al Parlament l'octubre d'ara fa un any. Ha publicat el llibre "Dies que duraran anys", que compta amb textos d'escriptors i periodistes que acompanyen les fotografies. El va presentar divendres passat a la sala gran del CER, juntament amb el periodista Narcís Genís i convidat per l'ANC de l'Escala.

 

"Dies que duraran anys", de l'editorial Ara Llibres, ha estat el segon llibre més venut en català del gènere no-ficció durant el passat Sant Jordi. També ha estat traduït al castellà i l'anglès. Com a curiositat, aquest va ser el llibre que el president Quim Torra va regalar al rei Felip VI durant la seva trobada amb motiu de la inauguració dels Jocs olímpics del Mediterrani a Tarragona. Jordi Borràs ha rebut el Premi Dignitat 2016 de la Fundació Comissió de la Dignitat per la valent tasca com a documentalista gràfic i fotoperiodista compromès. I la seva publicació "Desmuntant Societat Civil Catalana" també li va fer valer el premi LiberisLiber "Pensa"  en no ficció del 2016 atorgat per la Fira d'Editorials Independents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar