El sènior femení supera una altra prova de foc

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala ha superat aquest cap de setmana al Sant Celoni, tercer classificat, i arribarà a l'enfrontament d'aquest dissabte a la tarda a la pista de la Vall d'en Bas invicte.

El sènior femení segueix sense fissures i continua comptant els partits per victòries. 6 de 6. Aquesta jornada el rival no era gens fàcil. Era el Sant Celoni, tercer classificat de la Tercera Catalana. És cert que en el primer quart tot va estar molt igualat, però a partir del segon l’Escala va anar agafant avantatges, tot i que al principi del tercer quart les visitants es van posar a 4 punts, quan les escalenques va aconseguir una diferència de 9.

Malgrat aquest entrebanc, l’equip local, en el mateix quart, va posar-se 14 per sobre amb el 53 a 39. En el darrer quart, les blaves van poder jugar amb més tranquil·litat. El marcador final va ser: 67 a 51. Victòria de 16 punts de diferència.

Els resultats dels quarts: 20 a 16, 36 a 27, 53 a 39 i 67 a 51. Les màximes anotadores locals van ser: Anna Casabella amb 23 punts, Carla Escribano amb 12 i Eva Guinart 11.

La pròxima cita de les anxoveres serà a la pista del líder Vall d'En Bas, un equip que com l'Escala no ha percap cap partit.