Publicitat
Publicitat

La tercera edició del Mostra't Cheff es farà a l'escola Empúries

A partir de dilluns, i fins al 10 de desembre, s'obren les inscripcions per a la tercera edició del concurs de cuina per a joves Mostra't Cheff, que serà el 15 de desembre. Enguany el certamen tindrà canvis: es participa a títol individual, les proves es faran a la cuina de l'escola Empúries i els guanyadors participaran a la Mostra de la Cuina de Nadal.

La tercera edició del concurs de cuina juvenil Mostra't Cheff, impulsat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de l'Escala, es farà el dissabte 15 de desembre a la tarda a l'escola Empúries. Aquest dilluns s'obren les inscripcions i cal tenir en compte que aquest tercer any el certamen introdueix canvis en el funcionament. Ja no es participarà per grups, sinó a títol individual. I caldrà elaborar tres plats: entrant fred, plat calent i postres.

La inscripció és gratuïta i s'ha de fer a l'Oficina de Turisme de la plaça de les escoles fins al 10 de desembre. Allà, en apuntar-se, s'entregaran les bases del concurs i tota la informació a tenir en compte. 

Com sempre, els guanyadors s'enduran un àpat per a dues persones en un restaurant del municipi i un regal sorpresa pel primer classificat. I aquest any hi ha una altra novetat: el grup guanyador de la segona prova participarà a la Mostra de la cuina de Nadal.

Es preveu que la prova duri dues hores, de dos quarts de sis a dos quarts de vuit. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar