Publicitat
Publicitat

Primer acte públic d'Alternativa per l'Escala

Alternativa per l'Escala, la nova formació política que es presentarà a les eleccions municipals de 2019 ha fet el seu primer acte públic. Ha estat al Barri Rosa Lau on ha explicat el projecte i escoltat els veïns. A la formació s'hi ha adherit Guanyem l'Escala, que es va presentar el 2015.

Una vintena de persones han asisitit al primer acte públic d'Alternativa per l'Escala, la nova formació política liderada per Eva Trias.Ha estat al Centre Cívic Xalem del Barri Rosa Lau, on amés d'explicar quines són les prioritats del grup s'han volgut conèixer de primera ma les inquietuds dels veïns.Sense color polític definit, Alternativa per l'Escala vol incidir sobretot en la política social.Eva Trias havia mostrat afinitat amb Ciutadans.En conèixer que aquesta formació a nivell estatal  presentarà llista pròpia a l'Escala explica que cap manera altera el projecte d'Alternativa.

Pel que fa a la llista que Alternativa per l'Escala presentarà a les properes eleccions municipals de maig de 2019, Eva Trias diu que quasi està definida i que es presentarà oficialment abans de finals d'any.

A la taula de l'acte celebrat al Rosa Lau hi havia els que segurament seran els quatre primers membres d'aquesta llista: Eva Trias, l'àrbitre internacional de futbol Xavi Aguilar, la treballadora de banca Jenni Ruiz i el tècnic en marketing digital Jordi Cornell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar