Publicitat
Publicitat

Futbol, bàsquet i tennis taula juguen a casa

Aquest cap de setmana molts dels compromisos dels equips escalencs seran a casa. Per dissabte hi ha programats tres partits, un de tennis taula i dos de bàsquet. I diumenge, el FC l'Escala té derbi altempordanès contra el Base Roses. L'únic que juga a fora és l'equip de la Superdivisió que té cita a Galícia.

Aquest cap de setmana l'equip de futbol, els sèniors de bàsquet, tan masculí com femení, i l'equip de Divisió d'Honor de tennis taula juguen a casa.

Cronològicament, dissabte a les 5 de a tarda, el CER l'Escala rep la visita del Mataró Quadis, tercer classificat de la Divisió d'Honor. El segon equip escalenc arriba a la cita havent aconseguit la jornada passada la primera victòria a la nova categoria.

A 1/4 de 7 de la tarda, el sènior masculí del CB l'Escala juga contra la Bisbal B. Recordem que l'últim partit a casa, l'equip d'Albert Comas va guanyar el Quart. I seguidament el sènior femení té una exigent cita conta el Sant Celoni, tercer classificat de Tercera Catalana, a les 8. Les escalenques van superar la jornada anterior al Palamós en un partit en què la jugadora Anna Casabella va fer 30 punts, 18 dels quals de tir lliure.

I diumenge a les 4, el FC l'Escala té derbi altempordanès contra el Base Roses. El tècnic anxover no podrà comptar amb el central Argi perquè està sancionat però si amb el davanter Ignasi Massó, que sembla que podria tenir els primers minuts després de superar la lesió que es va fer fa un mes a Besalú.

I l'únic equip que juga fora és el CER l'Escala de la Superdivisió Masculina. Diumenge al matí visita la pista del Vilagarcia després d'empatar a 3 contra l'Irún Leka Enea.

Per aquest partit es comptarà amb el portuguès Diogo Dos Santos, el rus Kirill Shvets i possiblement la jove promesa Iker González.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar