Publicitat
Publicitat

S'activa l'accés per càmeres a La Plaja, La Punta i el Port d'en Perris

Demà es posa en marxa el control d'accés per vehicles a La Plaja, La Punta i el Port d'en Perris mitjançant un sistema de càmeres que llegeix les matrícules dels vehicles que hi accedeixin. Estarà en període de proves durant dos mesos. Es posa en marxa una campanya informativa per donar a conèixer com funciona i com demanar autorització.

A partir del dijous dia 15 de novembre es posen en funcionament les càmeres que controlaran l'accés de vehicles a les zones peatonals de La Plaja, La Punta i el Port d'en Perris.En total són 5 càmeres que substituiran les pilones actuals i els inconvenients que generen, ja que són manuals i es degraden ràpidament amb el pas del temps, deixant de funcionar de manera correcta.Les càmeres llegeixen les matrícules i controlen quins vehicles entren i surten.Des de la Policia Local es registren les matrícules autoritzades.S'han definit diversos nivells d'usuaris.

Per tal que tothom se n'assabenti s'envien cartes als veïns i usuaris potencials i es posa en marxa una campanya informativa.

A l'entrada de La Plaja s'instal·la un cartell lluminós molt visible, que no pot portar a confusió.Ell vehicles no autoritzats que accedeixin a les zones restringides rebran un avís i en cas de reincidir seran sancionats.El període de prova establert és de dos mesos.El sistema de pilones es manté per ser activat en esdeveniments multitudinaris que es celebrin a La Plaja. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar