Publicitat
Publicitat

Comença la poda d'hivern i la instal·lació dels llums de Nadal

El divendres 30 de novembre s'encendrà l'enllumenat nadalenc de l'Escala. És per això que aquests dies ja s'estan col·locant els llums als carrers i entrades principals del municipi. Aquesta feina coincideix també amb les tasques de poda de l'arbrat municipal. 

Ja fa dies que s'estan instal·lant els llums de Nadal a l'Escala. I és que ha d'estar tot a punt per l'encesa de l'enllumenat, que aquest any s'ha avançat al novembre, concrentament al divendres 30. Seguint la línia dels últims anys, es van renovant les figures per a què siguin de bombetes de led, que estalvien energia. I aquestes festes es tornarà a col·locar un arbre gegant a la plaça de l'ajuntament. 

Coincidint amb la col·locació de l'enllumenat, també s'estan executant les tasques de poda d'hivern de l'arbrat dels carrers i places de l'Escala. La feina s'allargarà fins al mes de gener. Va a càrrec del servei de jardineria municipal, a excepció d'algunes feines més tècniques que es deriven a una empresa especialitzada. 

L'Ajuntament va senyalitzant degudament els carrers on s'actua per tal que els vehicles no hi aparquin i poder treballar més còmodament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar