Publicitat
Publicitat

La Penya Blaugrana vol arribar a 400 socis

La Penya Blaugrana de l'Escala vol arribar a la xifra de 400 socis. És un dels reptes que es marca la junta directiva de cara al quarantè aniversari, que es celebrarà la tardor de l'any vinent.

La Penya Blaugrana de l'Escala viu una època d'expansió i veu factible assolir l'horitzó dels 400 socis, xifra a la qual no ha arribat mai en les quasi quatre dècades d'història des que va ser fundada l'any 1979. L'any vinent es commemorarà aquesta efemèrides i, de moment, la junta actual, presidida per David Falgàs, s'ha marcatel repte d'assolir els 400 socis.

Falgàs defineix la Penya Blaugrana de l'Escala com una entitat que pretén agrupar tots els escalencs culés i ser el punt d'unió i de referència entre l'Escala i el Barça. Els socis de l'entitat tenen una sèrie d'avantatges tant a nivell de club com a nivell local, en les activitats pròpies de la Penya.

Amb la campanya engegada per arribar als 400 socis, la junta vol implicar-hi la massa social actual, de manera que a aquells socis que en portin un de nou, no se'ls cobrarà la quota semestral del mes de gener vinent.

La quota de soci adult és de 25€ i la d'infantil o jubilat, de 20€. També hi ha la modalitat familiar. Per a més info, els interessats poden dirigir-se al local de la Penya, al capdamunt del carrer Enric Serra o escriure un correu a l'adreça info@pblescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar