Publicitat
Publicitat

Divendres, nova conferència sobre la diabetis

L'esport, un gran aliat contra la diabetis. Aquest és el títol de la segona conferència que s'organitza en el marc de la Cursa de la Dona. Aquesta xerrada es farà aquest divendres 16 de novembre i anirà a càrrec de Miquel Garriga, un esportista que té diabetis.

Aquest divendres a les 8 del vespre i a la sala d'actes de l'ajuntament, segona conferència de la Cursa de la Dona. Es titularà: l'esport, un gran aliat contra la diabetis i el ponent serà Miquel Garriga, enginyer industrial i apassionat de l'esport. Aficionat del ciclisme, correr, esquí de muntanya i windsurf. Garriga parlarà de les seves vivències, dels avantatges i beneficis de la pràctica de l'esport per una persona diabètica com ell. 

La primera conferència es va fer el 19 d'octu i es va titular "Conviure amb la diabetis". Va anar a càrrec del metge del Centre d'Atenció Primària de l'Escala, Narcís Prat, i la infermera Esperança Llover. Mentre Prat es va centrar a explicar què és la diabetis, quins símptomes provoca, quins tipus hi ha i quin tractament necessita; Llover va parlar de la problemàtica del peu diabètic.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar