Publicitat
Publicitat

S'acaba la temporada de castanyes a La Platja

El CER acaba la temporada de venda de castanyes a La Platja amb uns últims dies molt fluixos. Amb tot, el resultat global de vendes serà molt semblant al d'anys anteriors. En total han estat cinc caps de semtana.

La temporada de venda de castanyes a La Platja enguany s'ha fet llarga. Tot i haver començat molt bé el cap de setmana llarg del Pilar, els dos caps de setmana de novembre han estat molt fluixos pel que fa a vendes.

No hi ha un motiu únic que argumenti aquesta caiguda de vendes els dos últims caps de setmana. La presidenta Mercè Rueda ho atribueix a una suma de diferents efectes com les Fires de Girona, el futbol televisat o el canvi d'horari.

A l'altre plat de la balança, cal esmentar que enguany no s'ha hagut de suspendre la venda cap dia per pluja. I sumats tots els pros i contres, la venda final de temporada rondarà uns resultats molt semblants als d'anys passats.

La venda de castanyes de cada tardor a La Platja és una de les activitats principals del CER a l'hora de generar recursos per a les activitats de tot l'any. Ara, els esforços ja s'encarrilaran a les quines nadalenques del mes de desembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar