Publicitat
Publicitat

Primera victòria a Divisió d'Honor

El segon equip del CER l'Escala aconsegueix la primera victòria a Divisió d'Honor. Iker González, Norbert Tauler i Francesc Fontanet van superar per 5 a 1 al Valladolid. Aquests dos equips arribaven al duel amb 0 punts i un dels dos havia de sumar els primers punts. Amb la victòria, el CER continua en descens.

L'equip de Divisió d'Honor suma els primers punts de la temporada. Iker González, Norbert Tauler i Francesc Fontanet van superar per 5 a 1 al Valladolid. González i Tauler van fer dos punts i Fontanet un. Hem de recordar que aquests dos equips arribaven al duel amb 0 punts i que un d'ells acabaria sumant els primers punts del curs.  

En el primer enfrontament, Iker González superava a Jorge Javier González per 3 a 0. 

Amb l'1 a 0 en el marcador era el torn de Norbert Tauler i Daniel Gómez. El jugador del CER l'Escala s'imposava per un ajustat 3 a 2 al jugador del Valladolid. 

El tercer duel es van enfrontar Francesc Fontanet i Alberto Martínez. El jugador local va mostrar un bon nivell i va aconseguir la victòria sense dificultats. 

El 4 a 0 el va signar Norbert Tauler després de superar a Jorge Javier González per 3 a 2. El jugador del CER va patir per certificar el triomf. Va haver de remuntar un 0 a 2 en contra. 

El 5 a 0 va ser obra d'Iker González. El jugador local, que fa pocs dies s'ha proclamat campió del zonal de Bàscara i que s'ha classificat per l'estatal de Valladolid, guanyava per un clar 3 a 0 a Alberto Martínez. 

I el punt visitant, el punt de l'honor, va venir en el sisè enfrontament. Francesc Fontanet va cedir per 0 a 3 davant Daniel Gomez. Amb la derrota de Fontanet, el marcador final va ser de 5 a 1. 

La pròxima cita dels escalencs serà dissabte a les 5 contra el Mataró Quadis, tercer classificat, un enfrontament que no es podrà comptar amb Iker González, ja que segurament hagi de jugar a Vilagarcia amb el primer equip. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar