Publicitat
Publicitat

L'alcalde de l'Escala demana un pla territorial per a la cobertura mòbil

L'alcalde de l'Escala demana un pla territorial de telecomunicacions a la Generalitat per resoldre els problemes de cobertura mòbil que hi ha en certs llocs, com és el cas de l'Escala. Ho va dir al programa Línia Directa de Canal 10 Empordà.

L'Ajuntament de l'Escala reclama a la Generalitat la implantació d'un pla de telecomunicacions per a millorar els dèficits de cobertura de telefonia mòbil que hi ha en certs punts del territori, com és el cas del municipi escalenc. Per l'alcalde, Víctor Puga, aquesta qüestió no es pot deixar només en mans dels consistoris.

Puga ho va dir al programa Línia directa de Canal 10 Empordà, després d'explicar que l'antena de telefonia mòbil que Movistar col·locava al costat del cementiri de Viladamat per a reforçar la cobertura durant els mesos d'estiu, ara ja s'hi queda tot l'any. 

I és que l'ús del mòbil i les noves tecnologies han obert vies diferents a la promoció turística convencional. Per això l'Ajuntament de l'Escala ja ha fet un canvi d'estratègia a l'hora de donar a conèixer el municipi.

 

Una de les noves maneres de promoció és, per exemple, a través de les visites de bloggers o instagramers.

 

Al programa, l'alcalde també explica que, amb l'objectiu de modernitzar les instal·lacions del municipi i millorar la qualitat del servei d'internet als usuaris, aquests dies hi ha dues companyies que estan col·locant fibra òptica. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar