Publicitat
Publicitat

L'Escala celebra la 1a Festa de la Comunicació coincidint amb els 20 anys de Canal 10 Empordà

L'Escala celebra la 1a Festa de la Comunicació coincidint amb els 20 anys de Canal 10 Empordà. L'acte va tenir lloc divendres al vespre a l'Alfolí de la sal i va comptar amb una vuitantena de persones. El periodista Josep Cuní va oferir una conferència i es va entregar el primer premi Mar d'Empúries de la Comunicació a la Xarxa de Comunicació Local.

Divendres feia 20 anys de les primeres emissions de Canal 10 Empordà. Per a celebrar l'efemèride, i recordar que Ràdio l'Escala també compta amb una trajectòria de 34 anys, el Patronat de Mitjans de Comunicació ha organitzat la Primera Festa de la Comunicació a l'Alfolí de la sal. L'acte busca donar valor al fet que el municipi disposa d'una ràdio i una televisió locals, a més de reivindicar la feina que fan els professionals dels mitjans de proximitat i esdevenir un punt de trobada per a periodistes, col·laboradors i anunciants de la ràdio i la televisió .

A la festa de divendres es va entregar el primer premi Mar d'Empúries de la Comunicació. En aquesta ocasió, el guardó ha recaigut a la Xarxa de Comunicació Local, per promoure el treball en xarxa dels mitjans del territori, pel suport logístic i econòmic que ofereix a les entitats locals i per apostar per una programació de qualitat com a alternativa als grans mitjans públics i privats del país. 

L'acte també va comptar amb la participació del periodista Josep Cuní, que va oferir una conferència en què convidava a reflexionar sobre el paper dels mitjans locals i sobre el tipus de periodisme que s'està fent actualment, amb la presència de les xarxes socials i l'auge del populisme.

Durant l'acte també es va fer un reconeixement al Setmanari de l'Alt Empordà pels seus 40 anys d'història.

A la festa hi van assistir una vuitantena de persones. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar