Publicitat
Publicitat

El CER empata contra el líder i entra en zona europea

Sorpresa amb majúscules en la jornada 5 de la Superdivisió Masculina de tennis taula. El CER l'Escala empata contra el líder Irún Leka Enea i entra per primera vegada en places europees. L'equip escalenc en els últims tres enfrontaments ha aconseguit 5 punts dels 6 possibles. 

El CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula dona la campanada i empata contra el líder Irún Leka Enea. Amb aquest resultat, l'equip escalenc entra per primera vegada en places europees. 

Els anxovers estan en el seu millor moment, en els últims tres enfrontaments han aconseguit 5 punts dels 6 possibles. Aquest dissabte al matí es van veure jugades i punts espectaculars. Va ser un autèntic partidàs. Per part local van puntuar Diogo Dos Santos, que va fer dos punts, i Kirill Shvets. El figuerenc Sergi Grau no va puntuar.

En el primer enfrontament Kirill Shvets va perdre ajustament davant de Dorde Borcic per 2 a 3.

Amb el 0 a 1 en el marcador, saltaven a la pista Diogo Dos Santos i Endika Diez. El jugador portuguès del CER l'Escala va imposar-se per 3 a 1 al jugador de l'Irún i va posar l'empat a 1.

El tercer duel va tenir com a protagonistes Sergi Grau i Jaime Vidal. El jugador de l'Irún va guanyar al figurenc per 1 a 3 i l'Irún es va tornar a posar per davant en el marcador. 

Amb l'1 a 2, Diogo Dos Santos va tornar a estar brillant i va superar al serbi Dorde Borcic. El jugador local, és cert, que va patir més per sumar la seva segona victòria individual, ja que va vèncer per 3 a 2. 

En el cinquè enfrontament, la victòria de Kirill Shvets va ser clau per aconseguir l'empat contra l'Irún Leka Enea. Si hagués perdut, el CER l'Escala hagués encaixat derrota. El jugador rus va guanyar per 3 a 2. Malgrat anar perdent per 1 a 2 va poder remuntar.

I amb el 3 a 2 en el marcador, Sergi Grau s'enfrontava en l'últim duel a Endia Diez. El figuerenc va acabar cedint per 1 a 3 tot i fer un bon joc. Endika Díez va celebrar l'empat a 3 amb molta eufòria. 

L'equip escalenc en els últims tres enfrontaments ha aconseguit 5 punts dels 6 possibles i ja té el descens a 4.

La próxima jornada els empordanesos juguen a Galícia, a la pista del Vilagarcia, un rival directe.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar