Publicitat
Publicitat

Nou curs a l'Escala sobre drets i deures laborals per a persones nouvingudes

L'Esbotzada Jove de l'Escala acollirà, a partir de dilluns vinent, un nou curs sobre drets i deures laborals dirigit a persones nouvingudes. Es tracta del Mòdul B, dels tres mòduls que conformen el programa de Primera Acollida. És el primer cop que aquesta formació no s'imparteix a Figueres.

Fins al 12 de novembre hi ha temps per apuntar-se al nou curs de primera acollida que impartirà la fundació Ser.gi a l'espai l'Esbotzada Jove de l'Escala. Aquest curs és una iniciativa de l'oficina del Pla de Barris i s'emmarca en el seguit de cursos que es fan per a les persones nouvingudes, amb l'objectiu d'ajudar-los en la integració i en l'obtenció del certificat d'arrelament, pas previ als papers de residència. Aquest és el mòdul B i tractarà sobre drets i deures laborals.

Tal com explica la Laia Casas, aquest programa de Primera acollida també inclou dos cursos més, que ja s'han ofert a l'Escala, els mòduls A i C. 

Fins ara aquest curs sobre la normativa laboral només s'impartia a les oficines del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de Figueres. És el primer cop que s'ofereix en un municipi altempordanès que no sigui la capital. La formació va dirigida a les persones que no tenen regulada la seva situació, però si queden places disponibles també hi podran assistir els veïns que ja tenen papers. Les inscripcions són a l'oficina del Pla de Barris.

Aquest curs es farà del 12 al 16 de novembre de dos quarts de deu del matí a dos quarts d'una i és gratuït. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar