Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala rep al líder Irún Leka Enea

El líder de la Superdivisió Masculina de tennis taula, l'Irún Leka Enea, passa per l'Escala aquest dissabte al matí. L'equip escalenc, que està a tres punts dels descens, intentarà esgarrapar algun punt tot i que serà complicat. Per aquesta jornada es comptarà amb Diogo Dos Santos, Kirill Shvets i Sergi Grau. 

El CER l'Escala rep la visita aquest dissabte a les 11 de l'Irún Leka Enea, el líder de la Superdivisió Masculina de tennis taula. L'equip escalenc és conscient que serà un duel complicat, més quan el conjunt de Guipúscoa va superar en la jornada anterior per 4 a 1 al Cajasur Priego de Còrdova, el flamant campió de l'any passat que no va perdre ni empatar en cap jornada. Tot dependrà dels jugadors que porti l'Irún.

L'equip titular serà el portuguès Diogo Dos Santos, el rus Kirill Shvets i el català Sergi Grau. Recordem que el CER l'Escala arriba el duel havent guanyat els dos darrers compromisos. Les victòries contra el Sant Sebastián de los Reyes per 4 a 1 i el Cambados per 2 a 4 han donat tranquil·litat als jugadors escalencs, ja que actualment el descens és a tres punts. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar