Publicitat
Publicitat

Un any més, l'Ajuntament ofereix beques de transport pels que estudien a fora

Un any més, l'Ajuntament de l'Escala ofereix beques per a ajudar als estudiants que han de cursar el batxillerat o els cicles formatius fora del municipi, per a pagar part del cost del transport. La convocatòria per a aquest curs escolar s'obrirà a principi de l'any vinent i tindrà caràcter retroactiu.

En una nova entrevista al programa la Casa de la vila de Canal 10 Empordà, la regidora d'Educació, Recursos Humans i Serveis Administratius, Mariona Muñoz, ha explicat que aquest curs escolar l'Ajuntament de l'Escala tornarà a oferir les beques per a pagar part del transport que han d'assumir alguns estudiants del municipi que, per diverses raons, cursen el batxillerat o el cicle formatiu fora de l'Escala. 

Al programa, Muñoz també va dir que de moment el consistori està estudiant si continuar oferint un casal infantil per als dies de Nadal. Després de dos intents, s'ha vist que la proposta no té demanda. En canvi, els casals de Setmana santa i d'estiu sí que tenen molt d'èxit entre les famílies.

 

D'altra banda, en els últims anys l'Ajuntament de l'Escala s'ha centrat en posar-se al dia en matèria de noves tecnologies. Després d'impulsar una nova pàgina web institucional, el portal de reserves en línia i els tràmits electrònics, ara els tècnics municipals estan treballant per a facilitar el pagament dels tributs i les taxes.

 

A la Casa de la vila, Mariona Muñoz també es va mostrar molt satisfeta dels primers resultats del projecte L'Alternativa, que ja fa un mes que es va posar en marxa al centre cívic Xalem. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar