Publicitat
Publicitat

La Farinera Sant Lluís, golfy cup i anxoves de l’Escala

L'Escala promociona els seus atractius turístics a la trobada del Golfy Cup Catalogne, on hi assisteixen més de mig miler d'aficionats al golf. La trobada ha tingut lloc aquest cap de setmana passat a la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins. L'ADET ha ofert als assistents una degustació d'anxoves i una visita guiada a l'Alfolí de la Sal

Aquesta setmana s'està desenvolupant la sisena edició de la Golfy Cup Catalogne a la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins. Es tracta d’un esdeveniment esportiu que reuneix mig miler de golfistes que competiran en els millors terrenys de joc de la Costa Brava i gaudiran dels meravellosos paisatges empordanesos. Una trobada sectorial de primer nivell , els participants de la qual són sobretot de nacionalitat francesa. Aprofitant la trobada, l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l'Escala (ADET) ha aprofitat per fer promoció dels serveis i atractius turístics del municipi.

A banda d'assistir a una jornada de la trobada, s'ha ofert als assistents una degustació d'anxoves i una visita guiada a l'Alfolí de la Sal programada per demà a la tarda.

En definitiva, amb iniciatives com aquesta, es segueix la línia de promocionar l'Escala en públics molt seleccionats i específics.

La Golfy Cup Catalogne es clausura dissabte amb un sopar de gala a la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar