Publicitat
Publicitat

Joan Ureña, el porter menys golejat de Catalunya

Dos gols en contra en 10 partits. Són les xifres de la porteria menys golejada del país. I precisament és la del FC l'Escala, del grup primer de la Segona Catalana. El porter Joan Ureña rep 1 gol cada 450 minuts. L'empordanès dona seguretat, solidesa i fermesa de l'equip de Sepu. 

El porter Joan Ureña ha encaixat 2 gols en contra en 10 partits. És a dir, l'actual porter del FC l'Escala, del grup primer de la Segona Catalana, rep 1 gol cada 450 minuts, el que ve a ser un gol cada 5 partits. Actualment és el porter menys golejat del país. Sens dubte que les seves actuacions estan donant a l'equip escalenc seguretat, solidesa i molta fermesa. L'ex de l'Olot, Peralada i Figueres no és la primera vegada que aconsegueix aquests registres. 

 

Fa un mes exacte que el Prat de Tercera Divisió i l'Escala de Segona Catalana encara no havien rebut cap gol, però amb 30 dies tot ha canviat. El Prat ha encaixat 5 gols en 13 partits i l'Escala 2 en 10 enfrontaments. Joan Ureña va encaixar els gols en la jornada 7 i 8. A Besalú i a casa contra el Vilartagues. Gràcies a la bona feina defensiva i la pólvora dels davanters, l'equip escalenc és el líder de la Segona Catalana i és un dels aspirants a pujar a Primera Catalana, la màxima categoria del futbol català. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar