Publicitat
Publicitat

Bellcaire suspèn el permís de Camp de Vol, els veïns no se'n refien

L'ajuntament de Bellcaire ha decidit suspendre temporalment el projecte del Camp de vol. El consistori vol demanar més informes abans d'autoritzar-lo. Els veïns no se'n refien i s'han organitzat. Han contractat un advocat i comencen a preparar al·legacions en contra del projecte.

Vista la reacció dels veïns l'Ajuntament de Bellcaire ha decidit suspendre temporalment l'aprovació inicial del projecte de Camp de Vol i Museu de l'Aire aprovada a l'últim ple.Es decidia en junta de govern amb el suport de 6 dels 7 regidors, un pas enrere que s'ha de confirmar al ple de dimecres vinent dia 7.El consistori creu que vist el que ha passat es fa necessari demanar més informació del projecte i revisar tota la documentació abans de tirar endavant.L'alcalde n'informava al veïns just abans de la reunió que havien convocat per començar a prendre accions contra el camp de vol.La suspensió temporal del projecte no els va fer enrere, tot al contrari, explicaven que no volen esperar, que desconfien de l'ajuntament després de detectar moltes contradiccions.Els veïns estan disposats a parar el projecte, és per això que es decidia contractar un advocat especialitzat en aquests temes pagant amb diners de les seves butxaques.Tot plegat ha d'aclarir quines passes s'han de fer a partir d'ara, que si és possible, es faran amb la complicitat de poblacions veïnes.

S'ha posat en marxa una adreça de correu electrònic per a totes les persones que s'hi vulguin implicar o rebre informació: noaerodrombellcaire@gmail.com



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar