Hurtado, Ramírez i Sala donen el triomf al FC l'Escala

El líder del grup primer de la Segona Catalana continua essent una jornada més el FC l'Escala. Aquesta diumenge a la tarda, l'equip de Sepu ha superat al Sant Jaume de Llierca (3-0). L'immediat perseguidor dels escalencs és el Sant Feliu de Guíxols, segon classificat amb dos punts menys.

El FC l'Escala continua liderant el grup primer de la Segona Catalana. La darrera victòria de l'equip de Sepu ha estat contra el Sant Jaume de Llierca. El resultat 3 a 0. Van marcar jugadors que no ho havien fet fins ara. Richy Hurtado, Sergi Ramirez i Uri Sala.

El primer gol va venir en el minut 10. Passada de Zhou Moustakim a Denilson Rivas i el 10 de l'Escala fa l'assistència cap a Richy Hurtado, que després d'un bon regat a un defensa groc, superava al porter Marc Moreno.

El segon gol començava amb una recuperació al mig del camp. Sergi Ramirez recupera la pilota al cercle central i va avançant metres fins que troba a Jam Baldeh a la dreta, aquest obre més el camp i passa l'esfèric a Denilson Rivas i el 10 fa una nova assistència, aquesta vegada al capità, que amb un xut amb la cama dreta aconseguia posar el 2 a 0 en el marcador en el minut 72.

I el 3 a 0 el va signar Uri Sala. El 8 de l'Escalarep passada de Musa Fatty i fa un xut creuat i ben dirigit. Era el minut 80.

Aquest dissabte, l'Escala visita al Santa Pau, un equip que ha pujat aquest any a Segona Catalana i que té més derrotes que victòries. Per la seva banda, el Sant Jaume de Llierca rebrà al Camprodon.