Publicitat
Publicitat

Queen fa el salt a la gran pantalla

La banda de rock Queen arriba a la gran pantalla amb el film 'Bohemian Rhapsody' una de les pel·lícules més esperades de l'any. Aquesta setmana també arriba 'El cascanueces y los cuatro reinos', 'Mandy' o 'Infiltrados en el KKKlan'

Les setmanes amb festes intersetmanals com la de Tots Sants, suposa que les novetats cinematogràfiques arribin amb una mica d'antelació respecte a les setmanes habituals. Precisament aquesta setmana la gran majoria d'estrenes arriben avui dimecres, aquest és el cas de l'estrena més destacada  i una de les més esperades de l'any 'Bohemian Rhapsody'. 

Bryan Singer i Dexter Fletcher signen la direcció d'aquesta producció on la una de les cançons més famoses de la banda britànica dona nom a la pel·lícula, que pretén mostrar de forma cronològica com es va formar el grup, els anys previs a la fama i els inicis de l'icònic cantant. 'Bohemian Rhapsody'  recull els anys compresos entre 1975 acabant amb el cèlebre concert de Wembley de 1985, sis anys abans de la mort de Mercury. 

L'actor Rami Malek ha estat l'encarregat de donar vida al líder de la banda, un paper especialment complicat que Malek a fet completament seu i del qual ningú té dubtes de la seva bona elecció. La premsa especialitza elogia la narrativa del film i en destaca per sobre de tot els seus últims 30 minuts que els etiqueta d'apoteòsics. Un film que per molts espectadors serà tot un exercici de nostàlgia i per altres una oportunitat per descobrir a un dels grups de rock més llegendaris de la història.

Per aquest mesos de l'any els films familiars i amb tocs de fantasia no poden faltar, la companyia Diseny arriba aquesta setmana amb 'El cascanueces y los cuatro reinos' amb Keira Knightley, Morgan Freeman, Mackenzie Foy i Helen Mirren entre els seus actors més destacats. 

A la pel·lícula Clara desitja tenir una clau única que obre una caixa la qual conté un regal de valor incalculable i que va pertànyer a la seva difunta mare. Durant la festa anual del seu padrí arriba a la misteriosa clau i desapareix en un estrany i misteriós món paral·lel.

En aquest nou món troba un soldat anomenat Phillip , una banda de ratolins i les reines que presideixen tres dels quatre regnes: la Terra de les Volves de Neu, la Terra de les Flors i la Terra dels Dolços. El quart regne i viu la tirana Mare Ginger i Clara juntament amb els seus nous companys decidirà recupera la clau i restaurar l'harmonia en aquest món inestable.

El director Julio Medem torna a la seva terra natal per ambientar un dels seus treballs, ho fa amb 'El árbol de la sangre'  un drama on repassa la història espanyola recent, centrant-se en les complicades relacions d’una família durant 25 anys. Úrsula Corberó i Álvaro Cervantes  en són els seus protagonistes. Una parella es trasllada a un antic mas que pertanyia a la família d’ell. En aquest entorn miraran d’escriure la seva història, la de les seves arrels familiars, creant un arbre genealògic i, que al mateix temps serveix per fer un repàs per la història d’Espanya més recent. Al llarg d’aquests 25 anys, descobriran històries d’amor, sexe, bogeria i infidelitats, a més també destaparan un misteri que va marcar les seves vides i desvetllaran secrets que podrien posar en perill la seva relació. 

Spike Lee, adapta el llibre de memòries de Ron Stallworth a la seva última pel·lícula 'Infiltrados en el KKklan' un film que toca temes tant importants com el racisme i la violència però ho fa amb un toc de comèdia.Durant els anys 70, Ron Stallworth treballa de policia a Colorado on demostra els seus valors amb una investigació del moviment Black Power. Stallworth amb l'ajuda de la seva feina va més enllà i el seu objectiu serà el Ku Klux Klan. Per això arribarà fins el grup anomenat 'Organització' per tenir una cinta amb ells i infiltrar-se dins el grup. El problema de Stallworth serà el color de la seva pell, per això el seu company blanc s'haurà de fer passar per ell. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar