Publicitat
Publicitat

ERC dona suport als pressupostos del 2019 perquè hi ha una partida d'habitatge social

Esquerra Republicana-Junts per l'Escala donarà suport als pressupostos del 2019 en el ple de dilluns vinent al vespre. La portaveu de la formació i única regidora, Etna Estrems, celebra que l'equip de govern hagi destinat 230.000 euros per a la compra i rehabilitació d'habitatge social. Aquesta era la condició que havia posat Esquerra per votar a favor dels pressupostos del govern. 

Esquerra Republicana-Junts per l'Escala sempre ha defensat que introduir una partida de 200.000 euros cada any als pressupostos de l'Ajuntament és l'eina imprescindible per a poder crear a llarg termini un parc d'habitatge social a l'Escala. I el grup republicà ha supeditat cada any el seu suport als pressupostos, entre d'altres peticions, a què el govern faci aquesta reserva de diners. Els números del 2018 no van rebre el vistiplau dels republicans per aquest motiu, en canvi els del 2019 sí que rebran el suport de la portaveu i regidora, Etna Estrems, perquè hi ha una partida de 180.000 euros per a la compra d'habitatge social, una de 50.000 per a rehabilitació d'immobles i una altra de 50.000 per a iniciar millores en l'accessibilitat del nucli antic.

Esquerra també ha demanat que el pressupost tingui una partida destinada a la millora de l'accessibilitat del nucli antic i una a l'aplicació pràctica del pla de màrqueting turístic realitzat durant 2017. El ple per a aprovar les ordenances i els pressupostos per al 2019 a l'Ajuntament de l'Escala està previst que se celebri aquest dilluns 5 de novembre a les 20h. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar