Publicitat
Publicitat

Etna Estrems es confirma com l'alcaldable d'Esquerra a l'Escala per al 2019

Etna Estrems es confirma com l'alcaldable d'Esquerra a l'Escala per al 2019. Ahir vespre es va repetir la votació impugnada al juny. Estrems va obtenir 18 vots de les 18 persones que hi havien assistit. En total, podien participar a la votació 36 persones.

La repetició de les primàries ahir al vespre a Esquerra Republicana de l'Escala ha donat el mateix resultat que la primera votació que es va fer al juny: la fins ara número 2 del partit, Etna Estrems, serà l'alcaldable de la formació per a les properes eleccions municipals del 2019. Si en la primera votació va aconseguir 14 suports, en aquesta ocasió n'ha obtingut 4 més, 18, que són el total de les persones que van assistir ahir al vespre al centre cívic del Camp dels Pilans. En aquestes primàries tenien dret a vot 36 persones. 

Per a Etna Estrems, aquesta votació tanca uns mesos complicats dins la formació. 

I s'obre un període de feina per a preparar la candidatura per als comicis municipals del maig de l'any que ve.

A l'acte hi van assistir diverses personalitats d'Esquerra Republicana que van voler expressar el suport del partit a la candidata escalenca: Marc Sanglas, secretari de Política Municipal, Agnès Fàbregas, la presidenta comarcal, David Vila, membre de la permanent comarcal del Gironès, Jordi Martí, exalcalde de Sant Pere Pescador i senador i Joan Fàbrega, exalcalde de Lladó i diputat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar