Publicitat
Publicitat

Ayoub, jugador del juvenil o del primer equip?

El FC l'Escala torna de Can Gibert amb les mans plenes. Els de Sepu van imposar-se per 0 a 2 gràcies als gols de Jam Baldeh i Emilio Román. Una vegada més ha estat convocat el juvenil Ayoub, la sorpresa de la pretemporada que compagina primer equip i juvenil. 

Ayoub, el juvenil que brilla amb el primer equip del FC l'Escala, ha estat nou vegades convocat i en sis ocasions ha estat titular. El partidàs que va fer a la pretemporada a casa contra el Sant Andreu va ser clau per guanyar-se la titularitat. En aquestes últimes tres jornades ha estat suplent, però ha acabat jugant. 

El motiu? Doncs que el juvenil ha començat la competició i que el migcampista Uri Sala ja s'ha recuperat de la seva lesió. El club probablement hagi de decidir si el jugador ha de ser d'un equip o compaginar els dos com ell li agradaria.

Un dels dos entrenadors del juvenil, Boran Minic, ha parlat de la situació del jove jugador.

President i entrenador també parlen d'Ayoub.

En aquesta jornada 9, Ayoub ha estat suplent a Can Gibert, però va acabar entrant. Va substituir en el tram final a Denilson Rivas. El primer equip del FC l'Escala va guanyar per 0 a 2 gràcies a l'encert de Jam Baldeh i Emilio Román. La pròxima cita dels escalencs serà aquest diumenge a les 4 de la tarda contra el Sant Jaume de Llierca. 

Per cert, fa pocs dies Hamza Benmessoud ha deixat l'Escala i ha fitxat pel Sant Pere Pescador, equip en el que juguen, entre altres, Eric Quesada, Adrià Serra, Ricard Ferrer, Jordi Alabert, Carles Giménez, Salam i Jonas.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar