Publicitat
Publicitat

La pluja aigualeix la primera Festa del Nucli antic de l'Escala

Satisfacció per la resposta dels veïns en la primera Festa del Nucli Antic de l'Escala però tristor perquè la celebració no es va poder fer al centre de la vila per culpa de la pluja, i els actes es van traslladar a la sala polivalent.

El canvi de temps de dissabte, que ha portat pluja i fred, obliga a traslladar a la sala polivalent els actes previstos en la primera Festa del Nucli Antic de l'Escala. Inicialment, l'oficina del Pla de Barris i els veïns havien previst organitzar tallers a la Riba i celebrar un dinar de germanor a la plaça Víctor Català, però el temps va fer canviar el programa. Al dinar de germanor hi havia 140 inscrits de totes les edats, que van dur algun plat preparat de casa seva per tal de compartir l'àpat amb tothom.

}

El programa també incloïa la inauguració d'una exposició a la sala d'actes municipal, titulada "El nucli antic batega". Està formada per fotografies dels veïns i espais i llocs emblemàtics del nucli antic, fetes per Basili Gironès i acompanyades per textos de l'escriptora Montse Castaño. A més, també es va projectar un vídeo. 

Aquesta mostra es podrà visitar fins al 16 de novembre i mostra la diversitat que viu i conviu al nucli antic i la riquesa humana i col·lectiva que habita carrers i places. Aquesta festa culmina d'alguna manera tota la feina de caire social que des del Pla de Barris s'ha anat fent, amb l'objectiu de fomentar la cohesió i millorar la convivència d'aquest punt de l'Escala. 

Va tancar la celebració un concert del grup d'havaneres Oreig de Mar. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar