Publicitat
Publicitat

Festa completa al 39è aniversari de la Penya Blaugrana

El 5-1 del Barça al Madrid, cirereta ideal per completar el dinar d'aniversari de la Penya Blaugrana de l'Escala. Més de 160 persones van assistir al dinar i un centenar més s'afegiria després a veure el clàssic.

Els afeccionats culés escalencs van viure ahir una jornada d'eufòria completa. Es feia coincidir la festa del soci de la Penya blaugrana de l'Escala amb la disputa del clàssic Barça-Madrid. La sala polivalent es tenyia de blau i grana pel dinar de germanor que es completava amb pantalla gegant per seguir el clàssic. L'aniversari es commemora dins el mes d'octubre. Enguany, veient que aquest mes hi havia un Barça-Madrid i, a més, que es programava per a un quart de cinc de la tarda, la Penya va optar per fer coincidir el dinar del soci amb un dels partits més significatius de cada temporada.

Els 165 comensals assistents és una xifra que supera la de l'any passat, tot i que hi va haver menys representació de penyes veïnes, ja que molts eren al camp o programaven actes propis per seguir el partit de màxima rivalitat.

La Sala Polivalent es va engalanar per a l'ocasió i l'esclat d'eufòria va ser ja complet a la finalització del partit, amb la golejada espectacular del Barça.L'any vinent, la festa d'aniversari pot ser encara més completa, en la mesura que es commemorarà el 40è aniversari. De fet, la Penya ja ha començat a pensar-hi.

De cara al calendari més immediat, Falgàs ha avançat també que abans de finals d'any podria organitzar-se una sortida infantil per anar a veure un partit al Camp Nou o al Palau Blaugrana. Se n'informarà convenientment tant bon punt es confirmi aquesta possibilitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar