Publicitat
Publicitat

Medalla d'or de Nil Cebrià a Mollet del Vallès

El figuerenc i integrant del club Yama Arashi del CER l'Escala, Nil Cebrià, aconsegueix una medalla d'or en el Torneig de Catalunya a Mollet del Vallès. Era la seva primera participació en un campionat d'aquestes característiques. El seu pròxim repte és l'europeu que es farà d'aquí a un any. 

El jove Nil Cebrià de 17 anys ja té a les seves mans la medalla d’or que va aconseguir el passat cap de setmana al Torneig de Catalunya Open Championship a Mollet del Vallès. L’esportista, que forma part del club Yama Arashi CER l'Escala i que competia per primera vegada en un campionat d'àmbit català, fa 14 anys que està volcat en el jujitsu i habitualment també s’entrena en la categoria de combats, precisament la categoria que li ha donat aquesta medalla d’or.

Cebrià ha estat l'únic que ha anat en aquesta competició i espera que pròximament hi vagin més companys seus. El repte del figuerenc és l'europeu que es farà d'aquí a un any...

La presidenta del CER l'Escala, Mercè Rueda, està molt contenta amb els resultats i de com l'entitat va creixent mica en mica. 

El CER l'Escala està de moda i és que també aquest cap de setmana, el pilot de motos Àlex Loza s'ha proclamat campió de la Copa Catalana ANPA 2018 en la categoria Mini GP 140 cc en el seu primer any de competició. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar