Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp del Can Gibert

El primer equip de futbol aquesta jornada visita el camp del Can Gibert després de superar al Vilartagues. Serà un dissabte especial per Sepu, Emilio Román, Denilson Rivas i Osman Caceres, ja que tornen a casa. L'Escala encara no pot assegurar la presència dels lesionats Ignasi Massó i Àlex Fernández. 

El FC l'Escala aquest dissabte a 1/4 de 5 de la tarda visita el camp del Can Gibert, un estadi on es va aconseguir l'ascens històric a Primera Catalana. Sens dubte que el partit d'aquesta jornada serà especial per l'entrenador actual de l'Escala, Sepu, i els jugadors Emilio Román, Denilson Rivas i Osman Caceres, ja que s'enfronten al seu exequip. 

Els escalencs arriben a la cita en la primera posició, gràcies a la victòria del passat cap de setmana a casa per 4 a 1 davant el Vilartagues. Jam Baldeh va fer hat trick. El dorsal 9 té ganes de tornar a jugar.

{{ tall Jam Baldeh, jugador del FC l'Escala }}

En el partit a Can Gibert si que es podrà comptar amb Uri Sala però no s'assegura la presència dels lesionats Ignasi Massó i Àlex Fernández

Aquesta jornada, el Sant Feliu de Guíxols vista el camp de l'Abadessenc mentre que el Bosc de Tosca jugarà contra el Bescanó. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar