Publicitat
Publicitat

El tennis taula, crític amb les subvencions que rep

La situació actual del club del tennis taula escalenc és bona, però crítica. Aquest any, al comptar amb dos equips a categories altes, el pressupost no és alt i l'objectiu de la temporada és salvar als dos equips. Per aquest motiu, el delegat del CER ha aprofitat per criticar les subvencions, que no són iguals per tots.

El club CER l'Escala de tennis taula està vivint un any històric. Un equip milita a la Superdivisió i l'altre, per primera vegada a la història, a Divisió d'Honor. Els dos competeixen en categories en les quals s'han de desplaçar a territori espanyol i això ha fet que el pressupost sigui molt baix. 

Amb aquesta situació no queda altra que aspirar a la permanència. El delegat del CER l'Escala, David González, posa l'accent en què les subvencions a Galícia no tenen res a veure amb les de Catalunya...

González també explica que el club no ha pogut optar a una ajuda de la Generalitat de Catalunya quan el primer equip va anar a competir a Luxemburg a la segona competició europea, coneguda com a ETTU Cup.

Els ingressos del CER l'Escala provenen majoritàriament del petit comerç, de l'Ajuntament i de la Diputació de Girona. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar